Jobba med nätbaserade utbildningar på ett kontorshotell

Uncategorized

Har du någon speciell färdighet eller kunskap som du vet att andra vill ta del av? Då skulle det kunna vara perfekt för dig att skapa en nätbaserad utbildning. I den här texten går vi igenom vad en sådan utbildning är och hur du enkelt kan hitta en plats att arbeta på.

Hyr in dig på ett kontorshotell

Som ensamföretagare kan det ibland vara svårt att ha råd med en kontorsplats. Det kan också vara rätt så ensamt att sitta hemma och jobba själv. Är det fallet för dig? Då finns en perfekt lösning. Hyr en kontorsplats på ett kontorshotell i din närhet. Idag öppnar nya kontorshotell över hela landet, något som gör att det med största säkerhet finns ett där just du bor.

Ett kontorshotell fungerar så att du helt enkelt hyr ett kontor eller ett skrivbord som sedan blir din arbetsplats. På kontorshotellet jobbar också många andra människor från olika branscher vilket gör att du inte behöver känna dig så ensam som egenföretagare. Kontorshotell erbjuder även goda chanser till att kunna samarbeta med andra företagare.

Skapa en onlinekurs

Du måste naturligtvis också ha något att göra på ditt nya kontor. Sitter du på en kunskap som många vill ta del på är det perfekt att skapa en eller flera onlinekurser baserade på den. Just den här typen av kurser är en stark trend som många vill ta del av.

För att skapa en bra onlinekurs gäller det dock att du läser på lite innan. Vanligt är att dessa kurser är text- eller videobaserade. Du kan också välja om du vill interagera med kursdeltagarna under kursens gång eller om du vill låta kursen vara självständig.

Några enkla tumregler är att se till att dela in kursen i lagom långa avsnitt så att det är smidigt att ta till sig kunskapen när man har tid över. Det kan också vara trevligt om du erbjuder något slags kursintyg efter en avslutad kurs.

Fördelar med att arbeta med onlinekurser

Att arbeta med onlinekurser har många olika fördelar. Visst är det lite jobb med att skapa själva kursen, men sedan kan du i princip räkna den som en passiv inkomst. Allt du egentligen behöver göra är att ta emot betalning och interagera med kursdeltagarna om du valt den sortens upplägg på din kurs.

Att arbeta på det här sättet ger också mycket frihet. Du slipper vara knuten till en arbetsgivare och styr över din tid helt själv. Idag blir det allt mer populärt att hoppa av ekorrhjulet och söka försörjning på nya sätt. Då kan en onlinekurs vara en bra start. Väljer du att arbeta från ett kontorshotell får du dessutom den sociala samvaron med arbetskamrater som du kanske annars hade saknat som ensamföretagare.